PT-Bettina hösttränar/ PT-Bettina syystreenaa

PT-Bettina hösttränar

Det är lördag morgon, solen skiner, färggranna löv ligger på marken. Det är höst och jag känner att jag vill ta ut allt av den. Springer ner till parken och kör olika parkträningsövningar, intervaller och en av mina favoritövningar, armklättringen som ni ser på bilden. En mycket bra övning för koordinationen i armar & axlar, för att ta sig framåt måste man också spänna coremusklerna. Kommer hem med rosenröda kinder och är nöjd av ett bra pass i skogen. Bättre känsla än de endorfiner man får av en frisk höstträning finns inte.
PT-Bettinas parkträning ordnas igen på ons 30.10, OBS: klockan 17.00 denna gång, välkomna!

PT-Bettina syystreenaa

On lauantai aamu, aurinko paistaa, värikkäät lehdet peittävät maan. On syksy ja tunnen että haluan ottaa kaiken irti siitä. Juoksen puistoon ja teen erilaisia harjoituksia pusitotreenilaitteilla, juoksen intervalleja ja teen yhden syksyn lempiharjoituksistani, käsillä kiipemisen, minkä näette kuvassa. Se on todella hyvä harjoitus käsille ja olkapäille, edetäkseen tarvitsee myös jännittää core-lihaksia. Tulen kotiin ruusunpunaisilla poskilla ja olen todella tyytyväinen harjoitukseeni metsässä. Parempaa tunnetta kuin ne endorfiinit jotka raikkaasta syystreenistä saa ei ole olemassa.
PT-Bettinan puistotreeni järjestetään taas ke 30.10, OBS: kello 17.00 tällä kertaa, tervetuloa!

One thought on “PT-Bettina hösttränar/ PT-Bettina syystreenaa

  1. Det ser helt roligt ut Bettina, men man vet ju att det är astungt o int så lätt!!! Är dock nöjd, o positivt överraskad, över att jag klarade många fler än för ett år sen 🙂 Det är alltid friskt och fräscht med dina uteträningar, för fastän jätte tungt emellanåt så känns det int alls så paha eftersom kivoga människor omkring och uppmuntrande kommentarer! Och som sagt, i detta fantastiska höstväder så är det verkligen lyx att få träna ute! Tack för det 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *