Glad påsk!/ Hyvää pääsiäistä!

Glad påsk på er allihopa!

-Påsken är här: solsken och långhelg väntar. Vad mera kan man önska sig.
Vädret är perfekt för t.ex intervall löpträning utomhus, med snabbare löpfart där var isen smultit och lugnare tempo på isiga ställen. Så nu tar jag på mig mina nya springskor och beger mig ut på länk:)
Njut av solskenet och av en aktiv påsk, med god påskmat och mycket utomhusmotion.
Snart är våren här, HURRA!

Hyvää pääsiäistä kaikille!

-Pääsiäinen on täällä: auringonpaistetta ja pitkäviikonloppu edessä. Mitä muuta voi toivoakaan.
Keli on loistava esim. intervalli juoksutreenille ulkona, nopeampaa juoksuvauhtia niissä kohdissa missä jää on sulannut ja hitaampaa tempoa vielä jäisissä kohdissa. Joten nyt laitan uudet juoksukenkäni jalkaan ja lähden ulos lenkille:)
Nauttikaa auringonpaisteesta ja aktiivisesta pääsiäisestä, hyvästä pääsiäisruoasta ja ulkoliikunnasta.
Kohta kevät on täällä, JESS!

Sportlovsvecka i Ylläs/ Hiihtolomaviikko Ylläksellä

Sportlovsvecka i Ylläs

Jag åkte på en veckas semester till Lappland fredagen den 8.3 och kom hem igår kväll. Det var en oförglömlig och underbar skidresa, vädret var på vår sida hela veckan. Temperaturen var som kallast på morgnarna, då vi vaknade hade vi -30 grader men mitt på dagen hade solen redan värmt upp och det var riktigt skönt, kring -10 grader. Jag skidade 10-15 km fristil varje morgon och tillbringade eftermiddagen i slalombacken på snowboard. Skidspåren och slalombacken var i mycket gott skick och snömängden var bra så det var inte svårt att njuta av de fina åken. På kvällen badade vi bastu och njöt i stugan av lugnt och skönt Lapplandsliv.

Under veckan samlade jag på mig 80 km i skidspåret och många timmar i backen. Jag njöt för fulla muggar och rekommenderar Ylläsfjällets skidcenter för alla, både unga och gamla samt barnfamiljer.

Hiihtolomaviikko Ylläksellä

Minä lähdin viikon lomalle Lappiin perjantaina 8.3 ja tulin eilen illalla kotiin. Oli unohtumaton ja uskomaton reissu, sää suosi meitä koko viikon. Lämpötila oli kylmimillään aamuisin, kun herättiin lämpötila oli -30 astetta mutta keskellä päivää aurinko oli jo lämmittänyt ilmaa ja oli oikein sopivaa, lämpötila silloin -10. Hiihdin 10-15 km vapaalla tyylillä joka aamu ja vietin iltapäivät laskettelumäessä lumilaudalla. Hiihtoladut ja laskettelumäki olivat todella hyvässä kunnossa ja lumimäärä hyvä joten ei ollut vaikeaa nauttia upeista laskuista. Illalla saunottiin ja nautitiin mökissä rauhallisesta ja mukavasta Lappielämästä.

Viikon aikana keräsin 80 km hiihtoladulla ja monta tuntia mäessä. Nautin täysin rinnoin ja suosittelen Yllästunturin hiihtokeskusta kaikille, sekä nuorille että vanhemmille ja lapsiperheille.

PT-Bettina snowboardar/ PT-Bettina lumilautailee

PT-Bettina i skidbacken den 3.3.2013

Idag är det min pojkväns födelsedag. Vi tillbringade 4 timmar i skidbacken med våra nya snöbrädor. Snowboarding är extra bra benträning, det tränar koordinationen och balansen i kroppen samtidigt som man får njuta av den friska luften och prova olika konster i backen som t.ex hopp om man vill. I backen är det verkligen roligt!

PT-Bettina hiihtomäessä 3.3.2013

Tänään on poikaystäväni syntymäpäivä. Vietettiin 4 tuntia laskettelumäessä meidän uusilla lumilaudoilla. Lumilautailu on todella hyvää jalkatreeniä, se harjoittaa koordinaatiota ja tasapainoa kehossa samalla kun saa nauttia raikkaasta ilmasta ja kokeilla uusia temppuja mäessä kuten esim. hyppyjä jos haluaa. Mäessä on tosiaan hauskaa!